CSAK A FIDESZ!

Rekord gyorsasággal gyűltek össze az ajánlások

Dr. Molnár Attila polgármester augusztus 26-án a Fidesz-KDNP hét további képviselő-jelöltjével együtt elsőként adta le a helyhatósági választáshoz szükséges ajánlóíveket a városházán. A közel ezer aláírást dr. Ströcker Renáta Komárom jegyzője, a helyi választási iroda vezetője vette át.

Tovább »

Bemutatták a polgármesterjelölteket

Végleges a Fidesz polgármesterjelölt listája. Czunyiné dr. Bertalan Judit a körzet országgyűlési képviselője, közoktatási államtitkár nemrég mutatta be a 3-as számú választókerület jelöltjeit Komáromban az Arany 17 rendezvényközpontban. Az eseményen részt vett Popovics György a megyei közgyűlés elnöke is.

Tovább »

Folytassuk Komárom!

Képviselőjelöltjeink szórólapjait keresse a postaládájában!

Tovább »

Megszavazták a devizahiteleseket segítő törvényt

184 igen szavazattal elfogadta a devizahiteles mentőcsomag első törvényjavaslatát a parlament. Egyedül a liberálisok elnöke, Fodor Gábor szavazott nemmel, és csak a Gyurcsány-párt képviselői tartózkodtak.

Tovább »

A bankoknak kamatostól vissza kell adniuk, amit elvettek

A kabinet ragaszkodni fog ahhoz az elváráshoz, hogy a devizahitelek kapcsán megtörténjen az elszámolás a bankrendszerben - jelentette ki Varga Mihály.

Tovább »

Szívből mondtam a beszédet

Akkor ez kockázatos, de helyén lévő, egy nemzedék szívből jövő akaratát kifejező beszéd volt - értékelte Orbán Viktor Nagy Imre 25 évvel ezelőtti újratemetésén elmondott beszédét.

Tovább »

Visszajár az embereknek, amit elvettek tőlük

Rogán Antal szerint a kormánynak az igazságtétel mellett azzal is foglalkoznia kell, hogy a lakossági devizahiteleket végleg kivezesse, vagyis megszüntesse.

Tovább »

Czunyiné dr. Bertalan Judit váltja Hoffmann Rózsát

Egy kivételével bemutatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkárai ma Balog Zoltán miniszter. Térségünk országgyűlési képviselője, a volt Komárom-Esztergom megyei kormánymegbízott, Czunyiné dr. Bertalan Judit köznevelési államtitkárként folytatja politikai pályafutását.

Tovább »

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 70 »
Videók Fidesz Komárom

Dr. Molnár Attila polgármester videóüzenete