CSAK A FIDESZ!

Megalakult a harmadik Orbán-kormány

Kinevezte Orbán Viktor harmadik kormányának minisztereit a köztársasági elnök pénteken Budapesten, ezzel megalakult az új kabinet.

Tovább »

FOLYTASSA dr. Molnár Attila!

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség komáromi szervezete ismét dr. Molnár Attilát kérte fel, hogy a város polgármestereként továbbra is folytassa a négy évvel ezelőtt megkezdett munkáját!

Tovább »

Győztünk, nagyon győztünk!

Győztünk, nagyon győztünk, sőt mi győztünk a legjobban! – jelentette ki Orbán Viktor az EP-választások eredményének kihirdetése után.

Tovább »

EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁS

Válasszunk olyan képviselőket Brüsszelbe, akik kiállnak a nemzeti érdekekért és nem hagyják, hogy szélsőségesek járassák le az országot.

Tovább »

Orbán Viktor javasolja miniszterelnöknek a köztársasági elnök

Orbán Viktort, a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltjét, jelenlegi miniszterelnököt kérte fel az új kormány megalakítására a köztársasági elnök hétfőn. Orbán Viktor elfogadta a felkérést.

Tovább »

Átvette megbízólevelét Czunyiné dr. Bertalan Judit

Április 15-én a komáromi városházán átvette megbízólevelét Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő.

Tovább »

Kétharmados többséget szereztünk

Kétharmados parlamenti többséget szerzett a Fidesz-KDNP az április 6-i országgyűlési képviselő-választáson a szavazatok 99,99 százalékos feldolgozottsága alapján.

Tovább »

Győztünk!

"Kellő alázattal és méltósággal, ahogy illik hozzánk, mondjuk ki, minden kétely és bizonytalanság eloszlott: győztünk!" - jelentette ki Orbán Viktor vasárnap este Budapesten.

Tovább »

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 70 »
Videók Fidesz Komárom

Dr. Molnár Attila polgármester videóüzenete