CSAK A FIDESZ!

Kína kapcsolódjon be Közép-Európa fejlesztésébe

Kína közép-európai fejlesztési lehetőségeit hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Pekingben, a Kínai Társadalomtudományi Akadémián mondott beszédében.

Tovább »

Köszönet és tisztelet az időseknek

Fontos, hogy az idősebb generáció tagjai átadják pozitív életszemléletüket, gondolkodásmódjukat és élettapasztalatukat a fiataloknak – hangsúlyozta Soltész Miklós és Iván László a Polgárok Házában.

Tovább »

Rezsifórum Komáromban

Zsúfolásig megtelt kedd este az Arany 17. Rendezvényközpont, ahol Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke és Czunyiné dr. Bertalan Judit kormánymegbízott tartott lakossági fórumot a rezsicsökkentésről.

Tovább »

Végleges a jelölti lista

A Fidesz Országos Választmánya mai ülésén véglegesítette a 2014-es országgyűlési képviselő választáson a Fidesz-KDNP országos listáját.

Tovább »

Megteszünk mindent az esélyegyenlőség javításáért

Továbbra sem engedjük el a fogyatékossággal élő, illetve a megváltozott munkaképességű személyek kezét, továbbra is figyelünk rájuk, mindent megteszünk azért, hogy javítani tudjuk az esélyegyenlőségüket – húzta alá Tapolczai Gergely.

Tovább »

Egy ország igazi erejét a családok adják

A három generációs Gerber család házaspárjait köszöntötték a Házasság Napja alkalmából.

Tovább »

Még több pénz marad a családoknál

A harmadik rezsicsökkentéssel visszaadjuk azt az egyhavi bért vagy nyugdíjat, amit a Gyurcsány-koalíció vett el a családoktól – monda Németh Szilárd. Szólt arról is, a paksi bővítés tíz év múlva 10-20 százalékkal olcsóbb energiaárakat eredményez majd.

Tovább »

Újabb csúcson a női foglalkoztatás

Az előzetes adatok alapján 22 éves csúcsra emelkedett a nők foglalkoztatása – hangsúlyozta Szalai Piroska miniszteri biztos Balatoni Monikával és Király Nórával tartott sajtótájékoztatóján.

Tovább »

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 70 »
Videók Fidesz Komárom

Dr. Molnár Attila polgármester videóüzenete