CSAK A FIDESZ!

Az ország egyre jobban teljesít

A megújult Magyarországnak ismét van jövője, mert stabilan és fenntarthatóan növekszik a gazdaság, nő az önbecsülése és önbizalma, egyre inkább hisz saját erejében – hangsúlyozta Orbán Viktor a parlamentben.

Tovább »

A Fidesz a munkavállalók mellett áll

A Fidesz politikájának egyik alappillére a munka, amely intézkedéseink középpontjában áll – jelentette ki Nyitrai Zsolt társadalmi kapcsolatokért felelős igazgató, a Munkástanácsok Országos Szövetségével folytatott egyeztetésen.

Tovább »

Ki kell állni az eredmények mellett!

Egy kormány nem volt még a rendszerváltoztatás óta, amelyik ennyit tett volna a családokért és a nőkért – hangzott el a Fidesz női tagozatának rendezvényén.

Tovább »

Ismét csökken a rezsi

Április 1-jétől a gáz ára 6,5 százalékkal, az áramé szeptember 1-jétől 5,7 százalékkal, a távhő ára pedig október 1-jétől 3,3 százalékkal csökken - jelentette be Rogán Antal Harrach Péterrel tartott szombati sajtótájékoztatóján.

Tovább »

Diplomamentő akció indul

Mintegy 10 ezer fiatalnak segíthet a kormány által tervezett Diplomamentő program, amely azok nyelvtanulását támogatja 3 milliárd forintos forrásból, akiknek csak a nyelvvizsga hiányzik diplomához.

Tovább »

Csökkent a munkanélküliség megyénkben

A gazdaságilag aktív népesség 6,7 százaléka volt munkanélküli Komárom-Esztergom megyében 2013 decemberében, ez az érték a rendszerváltás óta most a legalacsonyabb - mondta hétfői sajtótájékoztatóján a kormánymegbízott.

Tovább »

Pénteken jelentik be az újabb rezsicsökkentést

Az országgyűlési választások tétje, hogy visszajönnek-e azok, akik megnyomorították a magyar embereket, akik belehajtották az embereket a devizahitelekbe és a sárgacsekk-tartozások világába – jelentette ki Németh Szilárd.

Tovább »

Aláírásgyűjtés a GYED-extra érdekében

A Fidesz Nőtagozata a magyar nőkkel és édesanyákkal együtt érezve elindítja az aláírásgyűjtést a gyed extra védelmében.

Tovább »

« 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 70 »
Videók Fidesz Komárom

Dr. Molnár Attila polgármester videóüzenete