Dr. Molnár Attila levele valamennyi kedves komáromihoz!

Néhány nap múlva újra választunk! Az október 12-i önkormányzati voksolásnak, ha lehet még nagyobb a tétje, mint eddig volt!

Kedves Komáromiak!

Néhány nap múlva újra választunk! Az október 12-i önkormányzati voksolásnak, ha lehet még nagyobb a tétje, mint eddig volt, hiszen ezúttal 5 évre választjuk meg városunk képviselőit és polgármesterét! Közös a felelősségünk, hogy kiknek a kezébe adjuk városunk sorsdöntő ügyeinek rendezését! Épp ezért arra kérem Önöket, azokat tiszteljék meg bizalmukkal, akik már bizonyítottak, ne hagyjuk az eddigi eredményeinket elveszni, ne hagyjuk, hogy meghazudtolják mindazt, amit közösen értünk el! Ne üljenek fel az ostobaságokat terjesztőknek, a teljes ismerethiányból adódó felelőtlen ígérgetőknek!

Kedves Komáromiak!

A választási kampány hajrájában vagyunk. A most magukat civilnek beállító, bő egy hónapja a semmiből előbújt szerencselovag álfüggetlen- álcivilek saját plakátjaik és szóróanyagaik tanúsága szerint olyan pártok támogatását élvezik, akik már egyszer tönkretették az országot! A Gyurcsány-féle DK, az MSZP nem lehet út a komáromiak számára. Ezek a politikai erők hisztériakeltésre használják például a kórházunk ügyét is. Ugyanakkor mi emlékszünk, hogy Gyurcsány Ferenc rendszere alatt 2007-ben az akkori MSZP-SZDSZ kormány lakatot akart tenni a komáromi kórházra! A Selye János Kórházat megvédtük és most az intézményt közösen fejlesztjük! Jelenleg közel 1 milliárd forint értékű beruházást hajtunk végre! Mindezek ismeretében kérem Önöket, hogy ne üljenek fel az álcivilek riogatásának! Szándékom szerint október 13-tól ugyanaz a békés, pártpolitikától mentes légkör lesz jellemző városunkban, amely az elmúlt négy esztendőt is jellemezte! Ezen az úton együtt tudjuk építeni városunkat!

Kedves Komáromiak!

Jelenleg több évtizedre szóló fejlesztések előtt állunk. A következő időszakban mintegy 35 milliárd forint érkezik városunkba. 2015 második felében elkészül a komáromi dunai gátrendszer. A geotermikus energia beruházásunkkal célunk, hogy a városnak hírnevet hozó termálvíz hőenergiáját közintézményeink és a lakóépületeink fűtésére is felhasználjuk, valamint új kút fúrásával a fürdő működését hosszú távon is biztosítsuk. Segítjük az ipari park közművesítését is, melynek révén további beruházókat csalogathatunk településünkre. Fontos beruházás a Csillag erőd-projekt, amely a Szépművészeti Múzeummal karöltve valósul meg. Régi adósságunkat törlesztjük a koppánymonostori városrészben található hulladéklerakó rekultivációjával is. A hosszú távra való gondolkodást mutatja az új híd építésére irányuló magyar-szlovák közös akarat. Az átkelő hatalmas élénkülést hoz majd városunknak. Az új dunai híd valóban a jövő generációinak épül!

Kedves Komáromiak!

Csak rajtunk múlik, hogy ez a fejlődés, építkezés legyen jellemző városunk elkövetkezendő időszakára!

Városunk mindenkori polgármesterének és testületének azt kívánom, tapasztalja meg azt az összefogást, támogatást és szeretetet, amely az elmúlt években nekem, nekünk megadatott a komáromiak részéről!

Folytassuk! Hajrá Komárom!

Dr Molnár Attila
polgármester
 

Videók Fidesz Komárom

Dr. Molnár Attila polgármester videóüzenete